О\'Шей: Берба още вярва, че България може да се класира, казах му да внимават с Кипър

09:37
О\'Шей: Берба още вярва, че България може да се класира, казах му да внимават с Кипър
Защитникът на ЕЙРЕ и Манчестър Юнайтед Джон О\'Шей сподели, че неговият съотборник в състава на "червените дяволи" Димитър Бербатов още вярва в шансовете на България да стигне до бараж за класиране на Световното първенство в ЮАР.

Само победа на Италия над ирландците в Дъблин ще остави теоретичните шансове на трикольорите ни живи. О\'Шей е предупредил нападателя ни, че Кипър е стойностен отбор и България трябва да внимава.

"Бербатов се надява да сгрешим тази вечер. Аз му пожелах да ни направи услуга и заедно със съотборниците му да победят Италия в последната квалификация, но това не се случи. Сега шансът на България е грешка на Ирландия. Бербатов е уверен в победите на своята страна в последните две срещи, но аз го предупредих да внимават с Кипър. Той обаче е на друго мнение, но ще почакаме и ще разберем. Кипър е способен да изненада всеки тим, но ние не трябва да мислим за това, а да играем на максимума от възможностите си срещу Италия тази нощ", каза О\'Шей.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Arrow
10.10.2009 16:06

На Барби и писна да се разхожда в България и Англия.... иска малко да походи и по терените на Африка! *smile*

villitu
10.10.2009 15:39

Точно така ! НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА *stop*

bqsa
10.10.2009 15:08

да тои може да отиде.може да си го позволи,ама само да гледа,а ние ........
ще гледаме другите

machocka
10.10.2009 13:27

Надеждата умира последна *smile*.А в такава ситуация никога не умира , ако не успеем този път , надеждата остава за другия.

lubo_309
10.10.2009 09:40

На Бербатов му се играе за това вярва, ма явно не му е писано! *sad*